Taller de còmic, a Mira-sol

Famílies! Si hi ha algú a casa amb inquietuds artístiques i amant del còmic, anoteu-vos aquesta cita a la vostra agenda: Taller de còmic, dijous 18 d’abril, de 17:30 h a 19 h, a la plaça Ausiàs March (davant la Biblioteca Mira-sol Marta Pessarrodona).

Aquest taller aplega diverses propostes creatives vinculades amb el món del còmic que es realitzaran de forma simultània. Podreu aprendre a dibuixar personatges, escriure un munt de bafarades, completar algunes vinyetes i dissenyar els vostres punts de llibre de manera creativa.

Es tracta d’una activitat oberta per a nens i nenes de totes les edats, sense límit d’aforament ni temps de participació i no caldrà inscripció prèvia, així que us podreu afegir a la proposta que més us agradi i estar-vos-hi el temps que vulgueu.

Els encarregats de dinamitzar l’activitat seran el Fernando, del Museu del Còmic, personal de Participació i bibliotecàries escolars del districte. No caldrà que porteu el material, perquè a la plaça hi haurà l’equipament necessari per passar una estona ben entretinguda i aprendre moltes coses.

Nens i nenes, nois i noies i gent jove, us ho perdreu? Oi que no? Veniu a passar una tarda de còmic a prop de la biblioteca i podreu donar ales a la vostra imaginació! Us hi esperem!

Trobada amb Olga Merino

La Biblioteca de Volpelleres participarà en la programació del QGat Negre amb una sessió del club de lectura de novel·la negra oberta a tothom.

La trobada comptarà amb la presència de l’escriptora Olga Merino amb la qual parlarem del seu llibre La forastera, junt amb la coordinadora del club Charo Gonzàlez

Continua la lectura de “Trobada amb Olga Merino”

Per Sant Josep, una bona crema!

Moltes felicitats als Joseps, Peps, Pepes, Pepets, Josepets, Pepitos i Pepites i Josefines! I com que esteu de celebració,  hem pensat que us vindria de gust una exquisida crema catalana, el plat típic d’un dia com aquest. Per això us en deixem la recepta de la crema de Sant Josep: rovells d’ou, llet, sucre, un trosset de pela de llimona i una branqueta de canyella. Només us cal això i l’ingredient principal, la paciència!

Continua la lectura de “Per Sant Josep, una bona crema!”

Nova sessió del Cafè Filosòfic

Tornen les sessions del Cafè filosòfic, les trobades bimestrals que s’organitzen a la biblioteca Central Gabriel Ferrater per intercanviar idees sobre un tema.

Aquest mes de març el Cafè girarà al voltant de la pregunta: Allò insuportable, on comença? Un diàleg entre els participants sobre el patiment, el sentit o sense sentit de la vida, etc.

Continua la lectura de “Nova sessió del Cafè Filosòfic”